Regisztráció

A jelszavunk: Inkább adunk, mint kapunk!! A dreamtipps – nél nincs több évre megváltható tagság.

Ennek az az oka, hogy, sok ember csak pillanatnyi felindulásból áll neki fogadni, és lehet hogy pár hónap múlva feladja.

Ha így is történne, a tagdíjjal nálunk nem dobtad ki az ablakon a pénzt!

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy tagja legyél a dreamtipps csapatnak, ha növelni akarod a bevételeidet sportfogadáshoz kapott tippekkel, egy kidolgozott biztos módszerrel, akkor nincs más dolgod, csak kattints a regisztrációs linkre és ott töltsd ki az adataidat.

A regisztráció díjfizetéshez kötött, amelynek összegeaz általad választott csomagnak megfelelően a következő:

  • Bronz: 3.000.- Ft vagy 10 Euró 3 hónapra,
  • Silver: 4.500.- Ft vagy 15 Euró 6 hónapra,
  • Gold: 8.000.- Ft vagy 26 Euró 12 hónapra,
  • VIP: 6.000.- Ft vagy 20 Euró 14 napra a „Rólunk” c. részben foglaltak szerint.

Név (kötelező)

Csomag (kötelező)

Email cím (kötelező)

Ország (kötelező)

Település (kötelező)

Cím (kötelező)

Elolvastam és elfogadom a szabályzatot és a felhasználási feltételeket!

Miután végeztél a formalitásokkal emailben értesítünk és másnap reggel már kapod is a tippeket!

Részvételi feltételek

A választott csomagod szerinti  díj megfizetésével a csomagban meghatározott időszakban a kiválasztott sportág(ak)ból 10 db tippet és 3 db fogadási tipp-kombinációt, illetve a VIP csomag esetén 2 db tippet küldünk a regisztrációs felületen megadott elérhetőségre (e-mail címre) a regisztrációt és a díjfizetést követő naptól.

A regisztráció díjfizetéshez kötött, amelynek összege az általad választott csomagnak megfelelően a következő:

  • Bronz: 3.000.- Ft vagy 10 Euró 3 hónapra,
  • Silver: 4.500.- Ft vagy 15 Euró 6 hónapra,
  • Gold: 8.000.- Ft vagy 26 Euró 12 hónapra,
  • VIP: 6.000.- Ft vagy 20 Euró 14 napra

A díjfizetés  a 10300002-10662556-49020019(MKB BANK) vagy IBAN: HU58-1030-0002-1066-2556-4902-0019 bankszámlaszámra történik. Swift code: MKKB HU HB Számlatulajdonos neve: Hydra Global kft.

Téves vagy rossz bankszámlaszára történő utalás esetén a regisztráció nem történik meg, és reklamációt nem fogadunk el. Kérjük, hogy közleménybe kizárólag a saját email címedet írd be!

A választott csomag szerinti  díj átutalással megfizetett összegéről a regisztráló fél részére elektronikus számlát állítunk ki és küldünk meg a regisztrációs felületen megadott elérhetőségre (e-mail címre). A regisztrációval a résztvevő az elektronikus számlát, és a számla elektronikus formában való elkészítését elfogadja, és kijelenti, hogy a számlát e-számla formában befogadja, azt vissza nem utasíthatja.

A szabályzat több nyelven keszult.Kétség esetén a magyar nyelvű az irányadó!

Csak 18 éven felüli, azaz nagykorú személyek regisztrációját fogadjuk el, amely saját felelősségre történik. A regisztráló által megadott adatok valóságtartalmáért, megfelelőségéért, vagy valótlanságáért felelősséget nem vállalunk!

A felhasználó a regisztrációval elfogadja az oldalon közzétett valamennyi részvételi feltételről, adatvédelemről, szerzői jogról stb. adott részletes tájékoztatást és feltételt valamint a regisztrációval nyilatkozik, hogy azokat megértette és magára nézve kötelezőnek elfogadja. A regisztrációt követően reklamációt nem fogadunk el és díjvisszatérítés nincs!

A dreamtipps.com (honlap, kapcsolódó facebook oldal, tulajdonos, szolgáltató, stb.) jogait (különösen, de nem kizárólag pl. jóhírnév) sértő közléseket, tartalmakat, bejegyzéseket, vélemény-nyilvánításokat, stb. az oldalról töröljük, rögzítjük, hogy a jogsértővel szemben jogosultak vagyunk a szükséges jogi lépéseket megtenni.