dream1

Rólunk

Kihangsúlyozzuk, hogy az oldalunk nem szerencsejátékkal foglalkozik, hanem egy sportfogadáshoz kapcsolódó elemző oldal, ami statisztikák, pszichológia és teljesítmény alapján tippeket, továbbít a regisztrált felhasználóinak!

Mindenképp megemlítendő, hogy a sportfogadáshoz kapcsolódó tippek megadása nem egy egzakt tudomány, nem 100%- os, az a bizonyos „Tuti tipp” törvényes kereteken belül nem létezik!

Viszont a Dreamtipps a jó választás, ha optimalizálni akarod a fogadási lehetőségeidet, eredményeidet!

A Dreamtipps csapat tagsági díja 2017. június 1-jétől a következő az általad választott valamelyik lenti csomag alapján:

  • Bronz: 3.000.- Ft vagy 10 Euró 3 hónapra, és amire számíthatsz, az naponta 10 tipp + 3 tipp kombináció
  • Silver: 4.500.- Ft vagy 15 Euró 6 hónapra, és amire számíthatsz, az naponta 10 tipp + 3 tipp kombináció,
  • Gold: 8.000.- Ft vagy 26 Euró 12 hónapra, és amire számíthatsz, az naponta 10 tipp + 3 tipp kombináció,
  • VIP: 6.000.- Ft vagy 20 Euró 14 napig napi 2 tipp.

Ezért a díjért a megjelölt időszak minden napján  megkapod a kiválasztott tippeketEgy tippcsomag tartalma 10 db általunk érdemesnek vélt fogadási esemény, és 3 fogadási tipp-kombináció. Ez utóbbinál mindegyikhez külön-külön különböző kockázati lehetőségekkel az általunk adott tippek felhasználásához. Illetve a VIP csomag esetében a tippcsomag tartalma2 db érdemesnek vélt fogadási esemény.

Számolj és rájössz, hogy valójában naponta szó szerint fillérekért elképesztően növelted a nyerési lehetőségeidet, és lehet hogy már az első nap visszanyered az egész időszakra kifizetett tagsági díjadat, de lehet hogy többszörösét.A 2017. június 1-jétől érvényes díjak a junius 1-jén és azt követően regisztráló és díjat fizető felhasználókra érvényesek. Ezen időpontot megelőzően díjat fizető és regisztráló felhasználók tekintetében és rájuk nézve változatlan (korábbi) feltételek irányadóak.

Elérhetőségeink

Ha kérdésed lenne írj nekünk az info@dreamtipps.com email címre, vagy a facebook.com/dreamtipps oldalon.